AMSTERDAM - Actrice en zangeres Jennifer Lopez meldt deze week dat ze toch wil aangesproken worden met de afkorting J-Lo. Lopez liet aan het begin van deze maand nog weten dat ze voortaan Jennifer Anthony genoemd wil worden, naar haar man Marc Anthony

De 34-jarige 'Jenny from the block' laat weten dat ze van gedachte veranderde toen ze op stap was met haar echtgenoot Marc Antony. "We renden gehaast door een grote menigte en toen vroeg een klein meisje om een handtekening", zegt J-Lo. "Ik zette snel een handtekening en toen bedacht ik me dat het wel erg handig is om een verkorte naam te hebben."

Levensstijl

Ook heeft de popdiva laten weten dat ze zich van haar extravagante levensstijl wil ontdoen en een eenvoudig leven wil. J-Lo gaat haar vaste collectie auto's verkopen en wil haar buitensporige grote huizen omwisselen tegen eenvoudigere stulpjes.

"Ik ben opgegroeid met bijna niets. Er was een tijd dat ik dacht: ik kan die auto kopen en ik wil die jas hebben", zegt Lopez. "Ik denk dat niemand in mijn positie hetzelfde zou doen als wat ik nu doe. Maar op een gegeven moment kom je op een punt waarop je je van dingen wilt ontdoen."