Ter ere van haar zestigste verjaardag heeft talkshowhost Ellen DeGeneres een miljoen dollar (ruim 800.000 euro) onder het aanwezige publiek van haar talkshow verdeeld. 

De bezoekers waren speciaal voor deze aflevering geselecteerd omdat ze een bijdrage hadden geleverd aan een actie die de talkshowhost op poten had gezet met de naam 'een miljoen goede daden'.

"Er is geen betere manier om mijn verjaardag te vieren, dan om dit te delen met mensen zoals jullie," zei DeGeneres tot het publiek. Het grote geldbedrag kwam mede tot stand door sponsor Cheerios.

Onder de ontvangers van het geld waren onder andere een echtpaar dat goederen doneerde aan de slachtoffers van orkaan Harvey. Ook een lerares, die haar nier doneerde aan de moeder van een van haar leerlingen, ontving een geldbedrag.

In de aflevering kwamen ook meerdere beroemde vrienden van de talkshowhost langs, zoals Jennifer Aniston, Kevin Hart en Channing Tatum. Ook de vrouw van DeGeneres, actrice Portia de Rossi, bracht een bezoek aan het programma.
 

Publiek uitzinnig na genereus cadeau Ellen DeGeneres
192
Publiek uitzinnig na genereus cadeau Ellen DeGeneres