Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Jim Carrey hoeft niet voor te komen in zaak zelfmoord ex-vriendin

Jim Carrey hoeft dit voorjaar niet in de rechtbank te verschijnen om zich te verdedigen in de zaak rondom de zelfmoord van zijn voormalige vriendin Cathriona White in 2015. 
Door BuzzE

Mark Burton, echtgenoot van White, en haar moeder Brigid Sweetman hadden de acteur aangeklaagd en achtten hem schuldig aan haar dood. De zaak is geseponeerd. White stierf door een overdosis drugs. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Carrey klaagde op zijn beurt Burton en Sweetman aan, omdat hij vond dat ze er een slaatje uit probeerden te slaan. Ook beweerde hij dat White hem voor haar dood afperste, door te dreigen naar de pers te stappen met valse beschuldigingen over het verspreiden van seksueel overdraagbare aandoeningen.

White's man en moeder meenden dat het Carrey was die haar de drugs gaf, die White uiteindelijk fataal werden en ze er mentaal aan onderdoor ging vanwege het oplopen van soa's, die de acteur aan haar 'gegeven' zou hebben.

Nu is gebleken dat er gerommeld is met de testresultaten. White zou vrij zijn geweest van soa's voordat ze Carrey ontmoette, maar die test bleek namaak te zijn. Een woordvoerder van Carrey zei dat "de acteur er naar uit kijkt om verder te gaan met zijn leven". De advocaat van Burton en Sweetman wilde geen commentaar geven.


Lees meer over:

Jim Carrey

Aanbevolen artikelen