Slechts zes weken nadat ze beviel van een gezonde tweeling, is daar aan het figuur van Anna Kournikova niets meer van te zien. De voormalig tennisprof plaatst een video op Instagram, waarop ze aan het trainen is in gezelschap van een van haar honden. 

"Back At It", schrijft Kournikova erbij. Dankzij de hulp van voedingscoach Ashley Peeler is er geen grammetje vet meer te ontdekken aan haar lijf.

De 36-jarige Kournikova beviel half december in Miami van een jongetje en een meisje, genaamd Nicholas en Lucy. Kournikova en Enrique Iglesias, die al sinds 2001 samen zijn, wisten de zwangerschap voor de buitenwereld geheim te houden. Alleen naaste familieleden zouden hebben geweten dat het koppel gezinsuitbreiding verwachtte.

Iglesias' moeder Isabel Preysler vertelde tegen Hola Magazine dolgelukkig te zijn met haar kleinkinderen: "Het was een normale zwangerschap, Anna heeft zich niet verstopt. Ze leiden gewoon een heel rustig, huiselijk leven, dat is alles. Lucy lijkt meer op haar moeder met haar blonde haar en blauwe ogen, waar Nico echt op Enrique lijkt."

Anna Kournikova traint in gezelschap van haar hond
16
Anna Kournikova traint in gezelschap van haar hond