Khloé Kardashian kijkt, nu ze een paar maanden zwanger is, al uit naar het verliezen van het gewicht dat ze er nu bij krijgt. "Ik kan bijna niet wachten tot ik mijn oude lichaam terug heb!"

"Tijdens mijn zwangerschap ben ik niet zo streng voor mezelf in wat ik eet. Ik ben wel al gemotiveerd om het gewicht kwijt te raken als de baby er eenmaal is", aldus Kardashian (33) in een blog gelezen door People. In die blog zegt ze te letten op wat ze eet.

"Natuurlijk verlang ik naar van alles en ik gun mezelf dat echt wel. Maar ik doe alles met mate. En ik ben sowieso niet iemand die een hele doos koekjes opeet. Zo eet ik niet."

De realityster verwacht haar eerste kind met basketballer Tristan Thompson. Tijdens haar zwangerschap probeert Kardashian actief te blijven, wat haar in december op veel kritiek op sociale media kwam te staan.

Een aantal van haar volgers op sociale media vond de sportsessie die de realityster op Instagram plaatste niet gepast voor een aanstaande moeder. "Voor degenen die ineens denken dat ze artsen zijn. Mijn dokter en ik communiceren en mijn workouts zijn goedgekeurd en aanbevolen", aldus Kardashian toen in een reactie.