Kim Kardashian en Kanye West hebben de naam van hun derde kindje bekendgemaakt. Het bekende koppel heeft hun pasgeboren dochter de naam Chicago gegeven.

Dat heeft de realityster vrijdag laten weten via haar app, meldt TMZ

De baby is vernoemd naar de stad waar West als kind opgroeide. Hij maakte eerder het nummer Homecoming over de Amerikaanse stad.

Volgens de entertainmentsite noemen North en Saint hun jongere zusje "Chi" (uitgesproken als het Amerikaanse "shy"). 

Dankbaar

Maandag is Chicago via een draagmoeder ter wereld gekomen. "We zijn ontzettend dankbaar voor onze draagmoeder, die onze dromen heeft doen uitkomen met het grootste cadeau dat iemand kan schenken. Ook zijn wij onze geweldige doktoren en verpleegsters dankbaar voor hun hulp. Ook North en Saint zijn enthousiast over de komst van hun kleine zusje", luidde de aankondiging van de geboorte die Kardashian dinsdag deelde.

Kardashian beviel in het verleden van dochter North (4) en zoon Saint (2), maar vanwege complicaties tijdens haar eerdere zwangerschappen werd het haar door artsen afgeraden nog eens zwanger te worden.

Khloe Kardashian, de zus van Kim, is ook zwanger. Zij bevestigde eind december haar zwangerschap. Hun halfzusje Kylie Jenner zou ook in verwachting zijn, maar heeft dat nieuws niet bevestigd.