Jackass-ster Bam Margera aangeklaagd voor rijden onder invloed

Bam Margera wordt aangeklaagd voor twee vergrijpen: rijden onder invloed en rijden met te hoog promillage aan alcohol in zijn bloed. De Jackass-ster gaat in het ergste geval zes maanden de gevangenis in en moet dan een boete van 800 euro betalen.

Hoewel Margera al jaren kampt met een alcoholverslaving, is dit de eerste keer dat hij is aangehouden wegens rijden onder invloed, zo meldt TMZ. Mensen die zich voor het eerst schuldig maken aan een dergelijk vergrijp, gaan zelden direct naar de gevangenis in L.A. County.

Begin januari werd Margera van de weg gehaald door de politie en onderging hij en blaastest. Die toonde aan dat de realityster met teveel drank op achter het stuur zat, waarop hij werd ingerekend. Nadat zijn borgsom van 13.000 euro was betaald, mocht hij weer naar huis.

Direct na zijn aanhouding checkte Margera opnieuw in bij een rehab kliniek, waar hij al eerder een traject doorliep. In december werd Margera voor het eerst vader, toen hij met zijn vrouw Nicole hun zoon Phoenix Wolfon verwelkomde.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie