Kim Kardashian haalt uit naar ex-zwager Odom na uitspraak over zus

Kim Kardashian-West is op sociale media boos geworden op haar ex-zwager Lamar Odom na uitspraken van hem over de scheiding van zijn oud-echtgenote Khloé.

De reality-ster reageerde op een interview dat de ex-man van haar zus gaf, waarin hij zei: "Ik wist dat mijn huwelijk met Khloé over was, toen ze met haar tweede of derde NBA-speler samen was. Snap je wat ik bedoel?" Odom lachte daarna schamper.

Twitter

Kardashian reageerde kort op Twitter: "Of na je tweede of derde bezoek aan een bordeel". Hiermee doelde Kardashian op de veelvuldige bezoekjes van Odom aan verschillende bordelen, toen hij nog met Khloé getrouwd was. Ook was de voormalig basketballer niet vies van drank en drugs, iets wat hem uiteindelijk bijna fataal werd.

Bewusteloos

Het was Khloé Kardashian die haar ex bijstond in de zwartste periode uit zijn leven, nadat hij bewusteloos in een bordeel in Nevada werd aangetroffen, met sporen van opium, Viagra en cocaïne in zijn lijf. Dag en nacht zat Kardashian naast zijn bed en hielp ze hem met zijn herstel.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie