AMSTERDAM - Mediamagnaat Donald Trump heeft een nieuw speeltje gekocht. De man met de voorliefde voor struise blondines kocht de uitzendrechten van een aantal missverkiezingen. Nu maar hopen dat hij er een leuk nieuw blond ‘hebbeding’ aan over houdt.

Vijftig miljoen dollar telde Trump neer voor de ‘Missen-trojka’. Hij kocht de uitzendrechten voor de Miss Universe, Miss USA en Miss Teen USA. De kandidaten van die laatste verkiezing zijn wel wat erg jong voor de minstens 50-jarige Trump, maar wie weet wat hij met de verkiezing van plan is. Trump heeft een tienerdochter Ivanka die modellen-aspiraties heeft en welllicht is dit een cadeautje voor pappa’s kleine meid.

Met de meest recente Miss Universe zal Donald geen concrete plannen hebben. De Russische Oxana Fedorova werd tot Miss gekroond, maar zij is een brunette. En iedereen weet dat Trump vooral valt op blondines. Struise blondines, welteverstaan. De dames waarmee de multi-miljonair wordt gezien hebben zowel veel blond haar als veel boezem. En daarmee vertonen ze allemaal een gelijkenis met Trump’s eerste vrouw Ivana. Die is inmiddels ook al behoorlijk op leeftijd, maar blijft eruitzien alsof ze 25 is. Compleet met hoog getoupeerd kapsel, opgebonden boezen en behangen met diamanten.