Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat Paul de Leeuw ingehaald wordt door eigen uitspraak, de grappen en grollen van Joling, Gordon en Froger ons om de oren vliegen, soapie Fajah nog steeds niet happy is met haar 'looks', boer zoekt vrouw een staartje krijgt en Helmut Lotti straks liedjes van K3 zingt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gelachen joh!

Good old Gordon heeft een nieuwe CD gemaakt. Daarop gaat Gordon classic en zing hij onder andere oude nummers van andere artiesten. Leuk bedacht en dat moest natuurlijk feestelijk worden gevierd. Gerard Joling en René Froger waren ook uitgenodigd. De heren vormen een gelegenheidstrio, dat in een real life soap 'Over de toppers' laat zien hoe het is om een groot optreden met z'n drieën voor te bereiden. Dat ze al goed op elkaar waren ingespeeld, bleek uit de extreem flauwe grappen die er gemaakt werden. Want wat dijenkletst Froger als je vraagt 'Heb je de laatste CD van Gordon al gehoord?' René: "Ik hoop het!". En ijdeltuit Gerard Joling, die jaarlijks minstens een euro ton aan (lelijke) designerkleding koopt, meende grappen te moeten maken over de videoclip van Gordon. "Jammer dat je je jasje niet meer dicht kreeg" grinnikte hij in Privé. Nou, allemaal kijken dus naar die soap van de drie heren. Dat wordt lachen, gieren, brullen.

Lelijke looks

't Is een mooie meid, die Fajah Lourens, en menig man zou wel een beschuitje met de actrice uit GTST willen eten. Zelf is Fajah echter niet zo happy met haar looks. Na de geboorte van haar dochter liet ze al voor haar twintigste haar boezem 'opvullen'(nee, dat is echt iets anders dan vergroten, roept ze er altijd bij) tot megaproporties en bombardeerde zichzelf tot sexsymbool. Ze was echter niet tevreden met de enorme voorgevel en liet recentelijk de boel weer een beetje kleiner maken. Maar nog steeds is ze niet klaar met zichzelf, zegt ze in Party. Nu wil ze alwéér onder het mes. In een wilde bui liet ze een tatoeage op haar rug zetten waar ze nu spijt van heeft. Het is een groot, rood duiveltje en dat moet binnenkort weg. 'Hoe heb ik dat ooit kunnen doen' vraagt ze zich af. 'Ik was jong en dan doe je maar wat. Blijkbaar komt verstand met de jaren'. Wat een wijze uitspraak, en dat voor een meisje dat al minstens 23 jaar oud is?!

Blaricumse boys

Vrolijk fietst Paul de Leeuw met zijn twee zoontjes door Amsterdam. Een van zijn laatste ritjes daar, want in Party zien we hoe hij verhuist. Naar de meest kakkineuze plek van het hele Gooi: het dorp Blaricum. Je zou toch denken dat een rebel als Paul daar niet kan aarden, maar blijkbaar zocht hij een veilige plek voor zijn twee jongens. Hij kocht dan ook een prachtig huis met riante tuin. Zijn verhuizing staat loodrecht tegenover een uitspraak die hij ooit deed over tv-collega Albert Verlinde. Die in Brabant wonende presentator wilde met zijn echtgenoot - net als Paul en Stefan - ook een kind adopteren. Waarop Paul snibte: "Leuk voor hem. Kijk, wij wonen in Amsterdam, maar zo'n klein donker ventje midden in Den Bosch in de manege lijkt me een beetje sneu." De adoptiekinderen van Paul zijn allebei donkerbruine negertjes, vandaar. Nu Paul in Blaricum gaat wonen, moet hij zijn uitspraak een beetje bijstellen, want donkere kinderen zijn in het dorp eerder een uitzondering dan regel. Maar als hij ze tijdig naar hockey, tennis en pianoles stuurt, worden het vanzelf wel keurige Blaricumse boys.

Boer vindt vrouw

Maar liefst drie miljoen mensen kijken naar het programma 'boer zoekt vrouw' van Yvon Jaspers. Blijkbaar zijn boeren in Nederland véél populairder dan we dachten. Of de kijkers willen lachen om de domme, naar mest riekende heikneuters die geen vrouw kunnen vinden, dat kan natuurlijk ook. In elk geval: het is een daverend succes. Ook voor de deelnemers zelf. De vijf vrijgezelle boeren (met de lekker Hollandse namen Teus, Hans, Peter, Piet en Joris) zijn binnen een mum van tijd allemaal aan de vrouw! Boer Hans van 46 was blijkbaar van plan de verloren jaren in te halen en maakte haast. In Weekend zien we hem innig zoenen met zijn 'boerin to be' Connie van 36. Sterker nog: volgens het blad heeft boer Hans zijn geliefde al ten huwelijk gevraagd en zei zij daar volmondig 'ja' op! En dat terwijl het stel elkaar pas een paar weken kent. Is dat niet wat snel? Maar volgens Weekend heeft Connie behalve de boerderij ook de hooiberg al uitgeprobeerd: ze zou sinds een maand in verwachting zijn van een liefdesbaby. In elk geval leuk voor Connie dat zij de romantische prins op het witte paard ziet in haar boer, die 60 koeien en 20.000 kuikens heeft. Als dat geen mooie bruidsschat is….

Hi ha Helmut

Helmut Lotti gaat weer scheiden. De ideale schoonzoon van onze zuiderburen en zijn vrouw Carol Jane hebben bekend gemaakt uit elkaar te zijn. Maar Helmut is helemaal niet zo ideaal als hij er uit ziet. Helmut is pas 35 jaar en dit is al zijn tweede kapotte huwelijk. Uit het eerste heeft hij een 13-jarige dochter die hij wegens ruzie met zijn ex een tijd lang niet meer zag. En Helmut zelf grapte altijd dat hij het thuis nóóit zou opbiechten als hij vreemd zou gaan, wat insinueerde dat hij regelmatig affaires zou hebben. Story komt dan ook onmiddellijk met het gerucht dat de roodharige, vrijgezelle K3 zangeres Karen de oorzaak van de scheiding zou zijn. Karen deed eerder stof opwaaien door met haar getrouwde manager Gert te flikflooien en wordt hierdoor blijkbaar als 'huwelijksbreker' gebrandmerkt. Natuurlijk kan niemand iets bewijzen, maar als we Helmut opeens K3 liedjes horen zingen, weten we dus waar dat vandaan komt.