De rechtszaak die de nabestaanden van een man die in 2015 verdronk in het zwembad van actrice Demi Moore aanspanden is van de baan. De partijen hebben volgens TMZ een schikking getroffen.

In 2015 gaf een werknemer van Moore een klein feestje in haar huis. Zelf was zij daar niet bij aanwezig. Eén van de bezoekers viel waarschijnlijk in het zwembad. De 21-jarige man kon niet zwemmen en verdronk.

De familie van de verdronken man klaagde de actrice pas in 2017 aan voor nalatigheid: er stond nergens aangegeven hoe diep het zwembad was en de decoratieve stenen rond het bad vormden struikelgevaar.

Moore reageerde destijds geschokt op het fatale ongeluk. "Het verlies van een kind is een ongelooflijke tragedie en mijn medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van deze man", liet ze weten. Ook zou ze destijds hebben aangeboden de uitvaartkosten voor de familie te betalen.

Volgens TMZ hebben beide partijen de rechtbank verzocht de zaak te seponeren, maar is het onduidelijk of Moore bijvoorbeeld een schadevergoeding aan de nabestaanden gaat betalen.