Monica Geuze voelde zich gedwongen om haar zwangerschap vroeg openbaar te maken. "Ik was van plan om het op een ander moment te doen, maar verschillende media hadden gehoord dat ik zwanger zou zijn. Ze wilden het naar buiten brengen, omdat ze per se de eerste wilden zijn."

Dat vertelt de 22-jarige vlogger in een nieuwe video op haar YouTube-kanaal. "Ik zei dat het misschien logisch was dat ik degene zou zijn die het als eerste vertelde, maar daar konden ze niet echt sympathie voor opbrengen", zo zegt de vlogger. 

Geuze, die eerder deze week bekend maakte zwanger te zijn, geeft aan het jammer te vinden dat het zo is gelopen. "Je zwangerschap is echt iets van jezelf."

Geslacht

Het geslacht van het kindje houden zij en haar vriend Lars Veldwijk geheim tot de baby is geboren.

Geuze weet nog niet of het kindje straks ook in haar vlogs te zien zal zijn. "Ik wil hem of haar niet dagelijks blootstellen aan de camera", aldus de vlogger, die eerder al bekend maakte niet meer dagelijks te zullen vloggen.

"Ik ben er nog over aan het nadenken hoe we dat straks gaan doen, aangezien mijn leven zich volledig afspeelt op het internet."