Op nu.nl elke week ene overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: wie wil de stringslip van Danny de Munk kopen, het geheim van Leontine's strakke lijfje, het 'nationale geschenk' voor de Koningin een sigaar uit eigen doos blijkt, de trouwring van voetbalvrouw Sylvie gewoon te koop is en waar is de familie Curry-Paay eigenlijk gebleven? Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

BN-slips aan je bibs

Het is maar een piepklein berichtje, maar we wilden het eventuele liefhebbers niet onthouden. In Party staat dat een clubje bekende Nederlanders hun ondergoed gaat veilen voor een goed doel. Via de site van 'Expreszo' kun je bieden op underwear waarvan de opbrengst naar het Aids Fonds gaat. Er zijn kleine slipjes van Birgit Schuurman of Sylvana Simons in de aanbieding, maar ook een flinke witte boxershort van Egbert Jan Weeber. En wie is er nou niet geïnteresseerd in de zwarte string van Danny de Munk? Oe la la! De hoogste bieder gaat er met de buit vandoor. In het artikel wordt niet vermeld of de onderbroeken ook echt zijn gedragen door de Bekende Nederlanders.

Botox beauty

'Hoe kan het?' vraagt Party zich af. Leontine Borsato is 36 jaar, heeft in een paar jaar drie kinderen gekregen en toch ziet ze er helemaal beeldig uit. Alles zit strak en op z'n plaats en ze is ook nog eens superslank. Wat is haar geheim? Volgens de beauty zelf is ze geheel naturel. 'Botox vind ik griezelig, want het verlamt spieren in je gezicht. En dan heb je nog die opvulmaterialen die je kunt laten inspuiten als collageen, maar daarvan heb ik bij vrienden gezien dat je er bobbeltjes van onder je huid kunt krijgen. Dan maar liever een rimpel.' meent Leontine. Party vermoedt echter dat Leo en Marco een personal trainer in dienst hebben genomen, zodat ze fanatiek sporten om strak te worden en te blijven. En Leontine blijft bij hoog en laag beweren dat 'haar' afslankpillen (waar ze reclame voor maakt) haar zo goed helpen. Ook vermoedt het blad een borstlift bij Leo, waardoor de boel er weer wat pronter bij staat in plaats van hangt na al die borstvoedingen. Dat laatste is echter nooit door de Borsato's bevestigd. Hoe dan ook: ze mag er zijn, met of zonder lift.

Duur doek

Het was een hele rel bij de postcodeloterij. Alle deelnemers zouden -ongevraagd- een bedrag betalen aan een geschenk voor koningin Beatrix, ter ere van haar 25-jarig jubileum. Zij zou dat geld aan zelfgekozen goede doelen geven. Die problemen zijn inmiddels redelijk gladgestreken. Privé borduurt deze week nog even voort op het thema 'wat geven de koningin cadeau?'. Het is namelijk de bedoeling dat er geld wordt verzameld om een schilderij voor Beatrix te kopen. Het is een doek met een oranje sinaasappel er op (hoe toepasselijk!) en het moet maar liefst 8 ton gaan kosten. Het bijzondere is dat het schilderij ooit al in het bezit was van de man van Christina, de zus van Bea. Het doek hing daar gewoon te pronken op De Horsten! Maar Guillermo en Christina gingen scheiden en al hun bezittingen moesten worden verkocht. Op een veiling werden de duurste schilderijen verkocht, maar ook gewone 'koninklijke' wasteiltjes en de slacentrifuge van het echtpaar. Volgens Privé heeft het schilderij destijds bij lange na niet het bedrag van 8 ton gekost of opgebracht en daarom is het des te wranger dat er dikke winst wordt gemaakt op iets dat ooit al in het bezit van de Oranjes was.

Confectiering

Trots vertelt Sylvie Meis dat ze voor haar trouwjurk heeft geshopt in Parijs en Londen en daaruit maken we op dat het dus een heel exclusieve jurk zal worden. Maar Privé weet inmiddels te vertellen dat het een champagnekleurige zijden jurk van Elie Saab wordt (die kleedt ook Halle Berry en koningin Rania van Jordanië), dus dat is al geen geheim meer. Nu is ook al uitgelekt dat de ring een heel gewoon confectiemodelletje wordt van trouwringengigant Desiree. Er is zelfs al een foto van te bewonderen in het blad! Nou ja, Sylvie heeft niks te klagen hoor. De ring is weliswaar een 'confectiemodel' en niet speciaal voor haar ontworpen, het blijft een mega-bling bling ring. 'De ring is gemaakt van geelgoud en gezet met 12 mm brede baquette geslepen diamanten en in de middenring een loepzuivere briljant' verklapt de ontwerper trots. Voor wie is geïnteresseerd in een soortgelijke ring: op het African Docters Gala zal de 'look alike' ring worden geveild. De vermoedelijke opbrengst is 30.000 Euro. Maar dan heb je wel dezelfde ring als Sylvie van der Vaart- Meis aan je vinger en da's toch ook wat waard.

Waar zijn ze?

Waar zijn Patricia Paay en Adam Curry eigenlijk gebleven? De laatste tijd komen we ze niet meer in de bladen tegen en ontbreekt Patries op de glamourparty's. Party heeft een klein stukje over het gezin, dat helemaal niet failliet en berooid blijkt te zijn. Ze zijn naar Engeland verhuisd en hebben alles in Nederland achter zich gelaten. Patries heeft haar zaak opgedoekt en de voorraad make-up van Lapaay van de hand weten te doen. Met haar compagnon Tom Sebastian is de zaak geschikt (de twee hadden ruzie). En Adam Curry juicht blij dat hun huis aan de Amsterdamse gracht ook eindelijk is verkocht. Het miljoenenpand heeft heel lang te koop gestaan, maar de vraagprijs was gigantisch. Volgens Adam heeft hij er nu 'iets meer dan 1,5 miljoen' voor gekregen en daar is hij erg blij mee. Om het te vieren heeft hij een mooi horloge voor Patries gekocht. Kortom: niets dan geluk en voorspoed voor het gezin. Maar we nemen het nieuws met een korrel zout, wat de familie heeft er een handje van om de zaken positiever voor te doen dan ze zijn. En toch ook jammer dat ze weg zijn, want ze zorgden regelmatig voor leuke ruzietjes en relletjes in de Hollandse jet set.