Tobey Maguire en zijn vrouw Jennifer Meyer gingen meer dan een jaar geleden uit elkaar, maar donderdag verschenen ze toch samen op de rode loper. Maguire kwam steun betuigen aan zijn ex-vrouw bij de lancering van haar sieradenlijn in Hollywood.

De twee hebben een huwelijk van negen jaar achter de rug en kondigden vorig jaar aan dat ze uit elkaar zijn. Toch zijn ze niet officieel gescheiden, weet TMZ. Maguire, vooral bekend van de titelrol in de eerste Spiderman-films, ontmoette Jennifer Meyer in 2003. Na vier jaar daten traden ze in 2007 in het huwelijk tijdens een intieme ceremonie op Hawaii.

Meyer presenteerde donderdag haar sieradenlijn met haar zakenpartner Jenna Dewan Tatum. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel Baby2Baby. De stichting helpt armlastige gezinnen bij de aanschaf van luiers en andere baby-benodigdheden.

Tobey Maguire en Jennifer Meyer hebben twee kinderen: dochter Ruby (9) en zoon Otis (7). De acteur uit de Spider-Man-films vernoemde zijn zoon, die voluit Otis Tobias Maguire heet, naar zichzelf.