De ruzie tussen de broers Nick en Aaron Carter lijkt bijgelegd te zijn. De Backstreet Boy feliciteerde zijn broertje en Aarons tweelingzus Angel met hun dertigste verjaardag. Hierop reageerde de jongste Carter via hetzelfde medium: "Je bent een topgozer, bro! Ik sta altijd aan jouw kant."

De broeders Carter vochten de afgelopen maanden heel wat af op sociale media. Dat kwam met name door Aaron, die ernstig verslaafd was en vervolgd wordt voor rijden onder invloed. Ook zou de jongste Carter-telg tijdens de bewuste autorit afgelopen juli wiet en andere drugs bij zich hebben gehad.

Aaron checkte na zijn aanhouding vrijwillig in bij een kliniek om zijn verslavingen aan te pakken. Dat ging de zanger zo goed af, dat hij in twee maanden tijd veertien kilo aankwam en weer op een gezond gewicht zit. Vol trots deelde hij een foto op Instagram met zijn 'nieuwe' lichaam. 

Eetstoornis

Aaron bekende eerder te kampen met een eetstoornis en hoopt nu eindelijk af te rekenen met zijn demonen. "Alleen ik kan mijn leven veranderen. Niemand anders kan het voor mij doen."

In de periode dat het slecht met hem ging, haalde Aaron op zijn sociale media flink uit naar zijn grote broer. Volgens hem "kende Nick hem nauwelijks en maakte hij me altijd belachelijk". Ook zouden ze elkaar maar een of twee keer per jaar zien. Ondanks dat zegt hij "wel veel van Nick te houden".