Naya Rivera heeft opnieuw de scheiding aangevraagd van Ryan Dorsey. De Glee-actrice wilde in november 2016 ook al een scheiding, maar trok haar verzoek in oktober weer terug. Het paar wilde bij elkaar blijven voor hun zoon Josey.

De 30-jarige Rivera vroeg dinsdag opnieuw een scheiding aan van de 34-jarige Dorsey vanwege "onoverbrugbare verschillen".

Volgens Us Weekly vraagt de actrice in de rechtbankdocumenten om gezamenlijke voogdij van hun zoon. Rivera zegt daarnaast af te zien van een alimentatieregeling van beide kanten. 

Het nieuws van de scheiding komt een week nadat de Glee-actrice werd gearresteerd voor huiselijk geweld. Rivera zou Dorsey op zijn hoofd en lip hebben geslagen toen zij met hun zoon buiten een wandeling maakten. Haar echtgenoot belde daarop de politie, die de actrice arresteerde in hun woning in Chesapeake (West Virginia).

Na een bezoek aan het politiebureau mocht de actrice weer naar huis. Ze werd opgehaald door haar schoonvader. 

Rivera, die in Glee de rol van Santana Lopez speelde, en Dorsey trouwden in juli 2016, drie maanden nadat Rivera haar relatie met ex-verloofde Big Sean verbrak.