Vlogger Enzo Knol en Dee (Demira) van der Zeeuw zijn weer bij elkaar. Dat vertellen de twee in een vlog op YouTube, genaamd Wij hebben verkering

"Daar zitten we weer", zegt Dee onder meer. "Dit keer geen tranen, maar een lach."

"Het is alweer een video die we eigenlijk niet willen maken", zegt de 24-jarige Knol verwijzend naar de video van eind september waarin ze het einde van hun relatie aankondigden.

"We waren de afgelopen tijd even solo-Dee en solo-Enzo, en dat voelde voor mij niet helemaal compleet", aldus de vlogger.

Soap

Volgens Knol zagen veel mensen de gebeurtenissen in zijn leven en dat van Van der Zeeuw de afgelopen tijd "als een soap". "Er werden aardig wat roddels verspreid."

Zo waren de twee eind vorige maand samen op vakantie in Spanje, waarna geruchten gingen dat ze weer bij elkaar waren. 

Wij hebben verkering
446
Wij hebben verkering

Leuk en gezellig

"Wij filmen alles", vertelt Van der Zeeuw. "Je ziet veel van ons leven. Maar los daarvan gebeuren er ook dingen die je liever niet op camera wil", zegt ze over de periode die zij en Knol nodig hadden om uit te zoeken of ze het weer wilden proberen. "Het is allemaal weer helemaal leuk en gezellig", besluit Knol. 

Knol plaatst dagelijks filmpjes op YouTube waarin hij laat zien wat hem bezighoudt. Zijn kanaal telt ruim 1,6 miljoen abonnees. Ook Van der Zeeuw is actief als vlogger.