Ashton Kutcher en Mila Kunis zijn dit weekend samen op de rode loper verschenen. Het echtpaar deed dat niet in Hollywood, maar in Silicon Valley, waar de belangrijke wetenschapsawards de Breakthrough Prizes werden uitgereikt.

Alhoewel ze al jaren samen zijn, in 2015 trouwden en dochter Wyatt (3) en zoon Dimitri (1) hebben, liep het acteurspaar nooit als stel over de rode loper. De enige eerdere keer dat ze samen werden gezien op een loper was in 2000, toen ze collega's waren bij sitcom That '70s Show. Destijds speelden ze een stelletje, maar waren ze dat niet.

Kutcher en Kunis reikten tijdens de ceremonie één van de awards uit. Wetenschapper Kim Nasmyth kreeg uit handen van het paar de Breakthrough Prize in Life Sciences voor zijn onderzoek op het gebied van celdeling, dat genetisch bepaalde ziektes kan voorkomen.

Miljardairs

De Breakthrough Prize is in het leven geroepen door een gezelschap miljardairs uit de technologiesector, waaronder Facebook-oprichter Mark Zuckerberg, Google-bestuurder Sergey Brin en Jack Milner van Digital Sky Technologies. De uitreiking werd gepresenteerd door Morgan Freeman.