De behandeling die Aaron Carter onderging om aan zijn drugsproblemen en fysieke en mentale gezondheid te werken zit erop. Volgens Billboard heeft de zanger de afkickkliniek waarin hij verbleef na twee maanden verlaten.

In september liet de voormalige kindster via social media weten dat hij wat tijd voor zichzelf nam. Zijn woordvoerder meldde later: "Aaron heeft besloten om zich op te laten nemen om zijn gezondheid te verbeteren en te werken aan zijn gemoedstoestand."

Nu hij is afgekickt, kijkt Carter "er gretig naar uit om in 2018 geweldige muziek te maken", zei zijn woordvoerder tegen Billboard.

Alhoewel zijn zegsman destijds meldde dat de zanger zijn behandeling in de privésfeer wilde houden, deelde Carter geregeld kiekjes uit de kliniek, onder meer van zijn veranderende lichaam. De I Want Candy-zanger kwam ruim twintig kilo aan.

Suïcidaal

Carter werd afgelopen zomer aangehouden voor rijden onder invloed en drugsbezit. In september reed hij zijn auto total-loss en belden mensen uit zijn omgeving een aantal keer de politie omdat ze zich zorgen maakten om de 29-jarige, die suïcidaal gedrag zou hebben vertoond.