Gert Verhulst heeft woensdagmiddag in Antwerpen een fietser aangereden. Verhulst was onderweg naar het Sportpaleis waar hij 's avonds met Samson & Gert een optreden geeft naar aanleiding van de twintigste verjaardag van Ketnet.  

De politie van Antwerpen kreeg rond 13.20 een melding binnen van een gevallen fietser, die "niet was opgemerkt door een bestuurder van een wagen (...) en de parking van het Sportpaleis wilde oprijden", aldus een politiewoordvoerder tegen de Vlaamse website Het Nieuwsblad.

De bestuurder bleek Verhulst te zijn.   

Het slachtoffer (33) is naar het ziekenhuis gebracht met lichte verwondingen. De oprichter van Studio 100 liet woensdagavond aan de Vlaamse krant De Standaard weten contact te hebben gehad met het slachtoffer en zijn excuses te hebben aangeboden voor het ongeval.

Samson en Gert

Ten tijde van het ongeluk was Verhulst op weg naar de eerste editie van #Throwback Thursday in het Sportpladijs, een groots muzikaal verjaardagsfeest dat meerdere avonden plaatsvindt in het Sportpaleis voor de twintigste verjaardag van Ketnet.

De shows zijn bedoeld voor twintigers en dertigers die zijn opgegroeid met de zender. Zij kunnen Samson en Gert opnieuw aan het werk zien en meezingen met de liedjes uit hun kindertijd.