Zangeres Jennifer Hudson heeft haar verzoek om een contactverbod voor haar ex Dabid Otunga ingetrokken. Volgens People ziet ze af van de maatregel, zodat Otunga tijd kan doorbrengen met hun zoon, de 8-jarige David jr.

Eerder deze maand werd bekend dat de coach in The Voice en haar verloofde na tien jaar een punt achter hun relatie hebben gezet.

Een woordvoerder van Hudson liet toen weten dat de twee al enkele maanden naar de breuk toe hadden gewerkt, en dat de zangeres een contactverbod had aangevraagd voor Otunga, dat was toegekend. Het is niet duidelijk welke reden ze daarvoor opgaf bij de rechtbank.

Volgens de regels van het contactverbod mocht Otunga zijn zoon niet zien tot de volgende voogdijzitting in de rechtbank.

Tijdelijke voogdij

Vorige week liet Hudson de maatregel al aanpassen zodat David jr. Thanksgiving met zijn vader kon vieren. Maaandag liet ze de rechtbank weten helemaal af te zien van het verbod. Haar ex zou inmiddels hebben toegezegd nooit meer voet te zetten in het huis dat het voormalige koppel deelde.

Otunga gaat de rechter om tijdelijke voogdij vragen volgens TMZ, omdat hij zichzelf als de belangrijkste verzorger van hun kind ziet. Ook wil hij dat David Jr. bij hem is als Hudson voor haar werk aan het reizen is. Volgens hem liegt de zangeres erop los; puur en alleen om de voogdij te krijgen.