'Serena Williams en Alexis Ohanian trouwen aanstaande donderdag'

Serena Williams trouwt aanstaande donderdag met haar verloofde Alexis Ohanian. Het stel zou gekozen hebben voor een intieme ceremonie in New Orleans.   

Volgens een bron wordt alles rondom het huwelijk strikt geheim gehouden en zouden de gasten niet weten waar de plechtigheid plaatsvindt, meldt Page Six. Iedereen wordt bij hun hotel opgehaald en naar de trouwlocatie gebracht. Page Six meldt dat dat het New Orleans' Contemporary Art Center is.

Eerder werd er gefluisterd dat het een grootste ceremonie zou zijn, maar volgens de Page Six-bron komen er slechts een beperkt aantal gasten. Naast de beide families zouden vrienden als Kris Jenner, Ciara, Kelly Rowland en Eva Longoria uitgenodigd zijn. Ook Meghan Markle, de vriendin van prins Harry, is een goede vriendin van Williams en men verwacht dat de Suits-ster ook van de partij is.

De gasten wordt naar alle waarschijnlijkheid een socialmediaverbod opgelegd, omdat de tennisster haar huwelijksfoto's exclusief heeft verkocht aan Vogue. De woordvoerder van Williams wilde niet reageren op de geruchten.

Williams en Ohanian, een van de oprichters van Reddit, zijn elf weken geleden ouders geworden van dochter Alexis Olympia.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie