Het persoonlijke twitteraccount van Perez Hilton werd dinsdagavond geschorst. Volgens de showbizzblogger zat het team van Taylor Swift achter de tijdelijke ban. De twitterfeed van zijn blog bleef wel in de lucht.

In een video op zijn website vertelt Hilton dat hij een kennisgeving kreeg dat hij naar aanleiding van een klacht van het platenlabel van Swift tijdelijk geen gebruik kon maken van zijn persoonlijke account. Reden was een foto die hij plaatste waarop de achterkant van het album van Swift te zien was.

Die foto, volgens geruchten genomen door iemand die bij Amazon werkt, werd dinsdag door fans van Swift massaal gedeeld op social media.

"Het album komt over twee dagen uit en je schorst me omdat ik het promoot?", vraagt Hilton in het filmpje. "Ik heb geen muziek gelekt, het gaat maar om een tracklist."

De blogger raakte nog verder ontstemd toen een uur nadat zijn account werd geschorst, Swift zelf de hoes van haar album deelde.

'Op scherp'

Hilton, die zichzelf "de grootste Taylor-aanhanger van het afgelopen decennium" noemt, zegt dat hij niet boos is op Swift persoonlijk, maar dat het voorval hem wel weer op scherp heeft gezet. "Ik hoef niet alles wat Taylor zegt en doet leuk te vinden. Ik hoef het niet met haar beslissingen eens te zijn, en al helemaal niet met die van haar team."