AMSTERDAM - Mariah Carey heeft dit weekeinde in Londen rondjes gereden in haar limousine, omdat ze haar hotel niet in wilde. De zangeres wilde bij het Londense Bagliono hotel worden verwelkomd met een rode loper, geflankeerd door rijen grote witte kaarsen. Toen bij aankomst bleek dat deze eis niet was ingewilligd, maakte ze rechtsomkeert.

Toen ze bij haar hotel kwam, weigerde ze om ook maar een voet te zetten op de 'vieze stoep'. Ze liet zich in haar limousine rondrijden, totdat de hotelmanager de situatie had hersteld. Toen het rode tapijt eenmaal was uitgerold en de kaarsen stonden opgesteld, nam de Amerikaanse diva met haar gevolg intrek in de vijftien kamers die zij geboekt had in het hotel. "Het is niet ongewoon dat we snel de rode loper uitrollen voor gasten," laat de hotelmanager weten. "We zijn gewend aan belangrijke gasten die allemaal hun eigen eisen hebben."

Album

Carey is in Groot-Brittannië om haar nieuwste album 'The Emancipation of Mimi' te promoten. De zangeres zal tijdens haar promotietour in Groot-Brittannië een optreden verzorgen voor het Britse muziekprogramma 'Top of the Pops'.