Kim Kardashian en Kanye West hebben hun huis in de chique wijk Bel-Air in Los Angeles met winst verkocht. Het echtpaar ving 17,8 miljoen dollar (15,3 miljoen euro) voor de villa, dat het in 2013 kocht voor 9 miljoen dollar (7,8 miljoen euro).

Het verschil tussen de koopprijs en de opbrengst is geen pure winst voor het stel. De twee lieten het huis grondig verbouwen voordat ze er introkken. Ze ontdeden het huis volgens Entertainment Tonight van zijn Mediterraanse stijl en gaven het een minimalistische look. Daarnaast verplaatsten ze het zwembad en voegden een aantal kamers toe.

De realityster en de muzikant verhuizen binnenkort naar hun huis in het plaatsje Hidden Hills, even buiten Los Angeles. Dat kochten ze in 2014, maar het wordt al sinds de aankoop gerenoveerd.

Volgens The Sun moest het stel er de afgelopen maanden nog wat extra geld tegenaan gooien om de megavilla op orde te krijgen voor hun derde kind wordt geboren. Het broertje of zusje van dochter North (4) en zoon Saint (bijna 2) wordt rond de jaarwisseling verwacht.