Meek Mill moet twee tot vier jaar naar de gevangenis. Een rechter in Philadelphia oordeelde maandag dat de rapper zich schuldig had gemaakt aan het schenden van de voorwaarden van zijn proeftijd.

De ex-vriend van Nicki Minaj werd in 2008 opgepakt voor het dealen van drugs en illegaal wapenbezit. Daarvoor kreeg hij een celstraf, maar hij werd eind 2009 vervroegd vrijgelaten.

In 2015 kreeg de muzikant, die eigenlijk Robert Rihmeek William heet, huisarrest opgelegd, omdat hij de voorwaarden van zijn invrijheidstelling had geschonden. De rechter stelde toen dat hij terug de cel in moest als hij nog een keer de mist in ging.

Eerder dit jaar ging het fout toen Mill werd opgepakt na een vechtpartij op het vliegveld van St. Louis en in augustus was het opnieuw raak toen hij werd gearresteerd wegens roekeloos rijden. Hoewel beide zaken met een sisser afliepen, stelde de rechter maandag dat de arrestaties op zichzelf ook als overtredingen golden.

'Klaar'

The Philadelphia Inquirer meldt dat de rechter in haar uitleg tegen de 30-jarige rapper zei dat ze hem door de jaren heen enorm veel kansen heeft gegeven, maar dat hij keer op keer een lange neus naar haar trekt. "Ik ben klaar met je", zou ze hem hebben verteld.