Justin Bieber en Selena Gomez zijn dit weekend twee keer op een dag samen naar de kerk geweest. Daarnaast hadden de twee ook nog een date in een restaurant, dat op speciaal verzoek van de zanger later openbleef om het stel privacy te geven.

People weet te melden dat Gomez en Bieber, die van 2011 tot en met 2014 al een relatie hadden, vrijdagavond samen naar een evenement van hun kerk gingen en daarna een hapje aten. Op zaterdag bezochten ze twee keer de dienst, alhoewel ze er wel voor zorgden dat ze niet samen aankwamen, om zo de fotografen te ontwijken.

Bronnen rond het stel meldden vorige week al dat de twee hun relatie een nieuwe kans geven. Bieber zou nu wachten tot Gomez er klaar voor is om hun hereniging bekend te maken. De ingewijden zeiden tegen People dat de zanger weet dat hij de familie van Gomez er nog wel van moet overtuigen dat hij zijn leven heeft gebeterd.

Geloof

Zelf zou Bieber ervan overtuigd zijn dat hij een nieuw mens is, sinds hij zijn wereldtournee voortijdig heeft beëindigd en zich voornamelijk richt op zijn geloof. Bieber brengt sinds de zomer veel tijd door in de gemeenschap van de Hillsong Church, een van oorsprong Australisch kerkgenootschap.