Melanie Kohler wordt aangeklaagd door Brett Ratner, de filmregisseur die meerdere vrouwen seksueel misbruikt zou hebben. Ratner beweert dat Kohler liegt en verwijt haar laster.

De vrouw had een bericht op haar Facebook-pagina geplaatst, waarin ze schreef: "Brett Ratner verkrachtte mij op een avond twaalf jaar geleden in Hollywood."

Ratner's advocaat zegt dat Kohler beweert de regisseur ontmoet te hebben in een club in Los Angeles in 2004 of 2005. En dat hij haar mee nam naar het huis van een vriend, waar hij tijdelijk bivakkeerde en haar daar dwong tot seks.

De advocaat dreigde Kohler aan te klagen, als ze het Facebook-bericht niet onmiddellijk verwijderde. Hoewel ze dat deed, verspreidde ze haar verhaal via andere kanalen. Daardoor kan ze nu een aanklacht tegemoet zien.

Ratner is door onder anderen Olivia Munn en Natasha Henstridge beschuldigd van seksueel misbruik. De regisseur stopt met zijn werk bij filmstudio Warner Bros. totdat de zaak rond de beschuldigingen van seksueel misbruik is afgerond.

"Ik wil geen negatieve invloed hebben op de studio. Ik kies er zelf voor om te stoppen totdat deze persoonlijke problemen zijn verholpen", aldus Ratner in een verklaring.