Justin Bieber en Selena Gomez zijn voor de derde keer in korte tijd samen gezien. De twee ex-geliefden spenderen meer tijd met elkaar sinds Gomez weer vrijgezel is.

Bieber en Gomez werden woensdag gefotografeerd terwijl ze een fietstocht maakten in Los Angeles. Op andere foto's is te zien hoe de twee gearmd naast elkaar lopen en Gomez haar hoofd op de schouder van Bieber legt.

De relatie van de zangeres met zanger The Weeknd zou een aantal weken geleden verbroken zijn. Sindsdien werd Gomez een aantal keer samen gezien met Bieber, met wie ze tussen 2011 en 2014 een knipperlichtrelatie had.

Zo werden de twee gezien toen ze samen een bezoekje aan een kerk brachten en daarna lunchten. Ook zouden beide sterren bij elkaar op bezoek zijn geweest in elkaars huis. 

Niertransplantatie

De vriendschap tussen de twee artiesten zou weer hersteld zijn nadat Bieber contact zocht met Gomez na haar niertransplantatie. De zangeres kreeg onlangs een nier van een goede vriendin van haar, nadat ze langere tijd kampte met nierproblemen als gevolg van de auto-immuunziekte lupus.