Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Jeroen Pauw heeft zich (nog steeds) niet laat temmen, Maxima lijdt pijn, Katja S. heeft haar beste tijd alweer gehad, er is nog steeds geen opvolger voor RTLBoulevard en ja hoor: Frans Bauer wil nú alweer een vierde kind. Het moet niet gekker worden. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Pauw geen pappa

Na tv-blondines Loretta Schrijver, Mieke van der Weij en Manuela Kemp leek Jeroen Pauw het geluk te hebben gevonden bij de veel jongere brunette Daphne Bunskoek. Ze leerden elkaar kennen toen Jeroen de presentatrice 'coachte' bij haar programma Goedemorgen Nederland. Eerst hielden ze hun relatie nog geheim, maar al snel lekte het nieuwtje uit: docent verleidt pupil. Gretig doken de media er op, maar er bleek geen sprake te zijn van slechts een korte affaire, maar van een echte relatie. Na een tijd gingen de twee zelfs samenwonen en Jeroen Pauw (44) leek getemd. Voorzichtig opperde Daphne (31) recentelijk dat ze aan een gezinnetje toe was, en dat bleek helaas de doodsteek. Volgens de roddelbladen van deze week is het droompaar uit elkaar en is Jeroen alleen achtergebleven op zijn woonboot. Daphne zou kapot zijn van verdriet en nauwelijks haar huis uit komen, Jeroen zou zich alweer opperbest vermaken zonder vriendin. En Weekend vraagt zich - heel praktisch - af of Dahne de ontbijtshow nog wel kan blijven presenteren, nu het uit is met haar 'baas'.

Pijn?

Zichtbaar verkrampt grijpt Máxima naar haar zwangere buik. Het lijkt alsof ze pijn heeft. Zowel Weekend als Story pikten dezelfde foto van Máxima er uit waarop ze haar handen over haar buik vouwt. Natuurlijk is het voor beide bladen onmiddellijk reden tot paniek: 'Grote zorgen om tweede zwangerschap' aldus Weekend en 'Is het weer mis met Máxima?' vraagt Story zich af. Bij de foto's het verhaal dat Máxima 's ochtends een school bezocht toen ze pijn kreeg. Ze redde het nog met moeite tot het einde van het bezoek, maar liet meteen daarna weten alle afspraken voor de rest van die dag te hebben afgezegd. Zou ze weer zwangerschapsvergiftiging hebben en bedrust moeten houden, vraagt Weekend zich af. Story adviseert Máxima vooral rustig aan te doen, want eind april zijn de festiviteiten rond Beatrix' 25-jarig ambtsjubileum. En daar willen we onze favoriete prinses natuurlijk niet bij missen.

Doei, Katja

In de Privé en Party heeft men het nog over de ellende en depressies die Katja Schuurman's leven beheersen, in een uitspraak van rapper Ali B. wordt ze met één gebaar aan de kant geschoven. Niks geen meelij met Katja vanwege haar eetziekte boulimia of haar onzekerheid over haar carrière. Wooops, hij schuift haar zo van het toneel. Met de uitspraak 'Katja heeft van die opgeblazen bommen, die trouwens hun beste tijd alweer hebben gehad. Die Katja is niet meer zo stoer als vroeger' kan de actrice wel inpakken. 'Wat Ali B betreft wordt het hoog tijd dat een ander het sekssymbool-stokje van Katja overneemt. Wie wil?' vraagt Party zich af. Katja zelf kan het waarschijnlijk niets schelen. Ze is nog steeds erg gelukkig met haar Thijs, en vindt dat het allerbelangrijkste.

Nieuwe Beau?

Misschien dat achter de schermen al lang bekend is wie de nieuwe presentator zal worden van RTLBoulevard, maar openbaar is het nog niet. En dat geeft de roddelbladen nog even de tijd en ruimte om zelf kandidaten te 'screenen'. De sidekick van Ruud de Wild hoort bij de populaire kanshebbers: de naam Jeroen Kijk in de Vegte wordt vaak genoemd. Maar deze week heeft hij er een rivaal bij gekregen. In de Party komt men opeens met John Williams aanzetten. Een ons onbekende donkere heer, die blijkbaar wat belspelletjes presenteert. Volgens Story wil en kàn Jeroen echter helemaal niet naar RTLBoulevard: hij heeft al een ander programma bij Veronica. En andere 'grote namen' uit de tv wereld durven de razend populaire Beau gewoon niet op te volgen, uit angst het minder goed te doen. Zo zou het meest begeerde tv-baantje van dit moment gaan naar de onbekende John, die daarmee in één keer op de kaart der Bekende Nederlanders komt te staan.

Bauerbaby 4

Ze lachten vrolijk boven de zwangere buik, Frans Bauer en Mariska, en zeiden dat het niks uitmaakte of baby 3 een jongen of meisje zou zijn. Maar nu het kleine wurmpje is geboren, is het toch wel een heel, heel klein beetje jammer dat het geen meisje is geworden. Baby Frans (genoemd naar zijn vader, hoe origineel) is amper een paar weken oud of de trotse vader roept dat hij er straks nog wel een vierde bij wil hebben. 'We gaan door tot we een meid hebben' lezen we dan ook in Privé. En ook Mariska, die blijkbaar geen enkele last heeft van zwangerschappen of bevallingen, staat alweer te juichen bij het idee. 'Mijn moeder wil het ook zo graag' vertelt Mariska. En aangezien het de beide (schoon)mamma's zijn die bij de Bauers thuis het oppassen altijd graag op zich nemen, lijkt er wat dat betreft geen probleem te zijn. Dus huppekee, Frans: aan de slag maar weer!