De Amerikaanse acteur Dustin Hoffman is door schrijfster Anna Graham Hunter ervan beschuldigd dat hij haar 'seksueel heeft lastiggevallen'. 

Volgens de schrijfster "kon Hoffman zijn handen niet thuis houden", tijdens de opnamen van de televisiefilm Death Of A Salesman in 1985. Hunter liep als student stage bij het bedrijf dat de film produceerde en was zeventien jaar oud ten tijde van het incident. 

"Het begon onschuldig, toen hij me vroeg om een voetmassage. Die heb ik 'm gegeven. Maar al snel daarna ging het van kwaad tot erger. Hoffman greep me geregeld bij mijn achterwerk en sprak me toe in zeer expliciete bewoordingen. Ook deed hij enkele oneerbare voorstellen", schrijft ze in een column in de The Hollywood Reporter.

Hoffman zegt in een reactie aan het blad dat hij "het diepste respect heeft voor vrouwen". Ook zegt hij: "Ik voel me verschrikkelijk dat iets dat ik heb gedaan iemand in een ongemakkelijke situatie heeft gebracht. Het spijt me, het is geen goede afspiegeling van wie ik ben.''