AMSTERDAM - Quizmaster Ron Brandsteder kan 40.000 Euro op zijn toch al dikke bankrekening bijschrijven. De rechter stelde vandaag de boomlange presentator in het gelijk in zijn eis om rectificatie. Ron spande de zaak aan tegen de vier grote roddelbladen, die over hem en zijn vermeende buitenechtelijke zoon schreven.

Het stond wekenlang met schreeuwende koppen op alle covers: Ron Brandsteder heeft een buitenechtelijk kind, 'Ron dit is je zoon'. Alle bladen pikten de zaak op en publiceerden erover. De moeder van het jongetje was zelf naar de bladen gestapt ren had haar verhaal gedaan. Smullen natuurlijk voor de redacties. In de haast te publiceren vroegen de bladen Brandsteder niet eens om commentaar.

De presentator zegt ernstig gekwetst te zijn en daagde de bladen voor de rechter. Hij eiste rectificatie van het verhaal. De rechter stelde Ron vandaag in het gelijk. De bladen moeten elk 10.000 Euro schadevergoeding betalen en een rectificatie plaatsen. Maar deze uitspraak neemt niet weg dat we nog steeds benieuwd zijn naar de uitslag van de DNA-test. Want is hij nou wel of niet de vader van de vierjarige Bowie Sunny?

/ACHTERKLAPVrouw beweert zoon te hebben van Brandsteder