Anna Faris is ook een slachtoffer van seksuele intimidatie. De actrice vertelt in haar podcast dat ze aan het begin van haar carrière ongepast behandeld is door een filmregisseur met wie ze samenwerkte. 

"Ik speelde in een scene waar ik op een ladder stond. Tijdens deze scene moest ik boeken uit de boekenkast pakken en toen sloeg de regisseur mij ten overstaande van de filmcrew hard op mijn billen", vertelt de Mom-actrice in haar podcast Unqualified

Volgens de 40-jarige actrice wist ze zich na het incident geen houding te geven. "Ik herinner me dat ik rondkeek naar de filmcrew en dat zij zich afvroegen "wat ga je eraan doen, dit was een raar moment", aldus Faris. "Op dat moment kon ik er alleen om giechelen."

Klein

"Ik besloot te denken dat het niet een groot ding was en dat het niks voorstelde. Maar achteraf gezien heeft het mij klein gemaakt. Hij zou ditzelfde nooit met een mannelijke hoofdrolspeler hebben gedaan", zegt Faris. "Giechelen is een automatisch mechanisme dat voortkomt uit zelfverdediging. Bovendien zouden vrouwen wanneer ze anders reageren worden bestempeld als lastig."

Volgens de actrice zou de regisseur ook tegen haar manager hebben gezegd dat Faris was ingehuurd voor "haar mooie benen". "Volgens hem was dat een van de redenen waarom ik was ingehuurd voor deze rol. Natuurlijk is dat een groot compliment, maar het heeft wel het hele project voor mij beïnvloed."