Justin Bieber heeft zijn torso laten tatoeëren. De 23-jarige zanger toonde het resultaat zaterdag op Instagram.

De reusachtige tatoeage begint onder zijn navel en gaat door tot boven zijn borst, waar het aansluit op de afbeeldingen van een leeuwenkop, een kruis en een berenkop, die hij eerder al liet vereeuwigen op zijn borstkas. Ook de tattoo van een arend die hij in het voorjaar liet zetten, is onderdeel geworden van een groter geheel.

De tatoeage met skeletten, bruggen en waterspuwers is ook een zogenoemde 'cover up'. Afgelopen november liet Bieber namelijk nog Son of God (zoon van God) tatoeëren op zijn buik. Daar is nu overheen getatoeëerd.

Het is geen geheim dat Bieber dol is op de lichaamsversiering. De zanger heeft meer dan zestig tatoeages in totaal. Maar fans zijn verdeeld over zijn laatste aanwinst. Sommige volgers bestempelen het als 'afschuwelijk'.

''Ik snap niet waarom iedereen zo overdreven reageert. Ja, Justin heeft zijn hele torso bedekt met tattoo's, maar hij vindt het mooi dus houd je mond. Ik vind het ook niet mooi, maar het is zijn lichaam en we moeten zijn beslissingen respecteren'', zegt een andere fan.