Rapper Tyga beweert dat hij de vader is van het aanstaande kind van realityster Kylie Jenner. Hij wil dat er na de geboorte een DNA-test plaatsvindt om zekerheid te krijgen wie de vader van de baby is.

Dat schrijft Hollywood Life.

Volgens Amerikaanse media zou de 20-jarige Jenner zwanger zijn van haar vriend Travis Scott, al heeft de realityster officieel nog niets bevestigd. Kort nadat het nieuws over de zwangerschap van Jenner rondzong, plaatste Tyga via sociale media een screenshot van het nieuwsbericht met de tekst: "Echt niet, dat is mijn kind!". De rapper verwijderde dat bericht kort erna.

Tyga en Jenner gingen begin dit jaar uit elkaar, waarna de realityster al snel een relatie kreeg met rapper Travis Scott.

DNA-test

Volgens ingewijden heeft Tyga de afgelopen tijd zitten rekenen. "Hij neigt ernaar om een DNA-test te eisen na de geboorte van de baby om vast te kunnen stellen wie de vader is", aldus een bron. "Kylie zweert dat het niet zijn kind is maar er is een kleine kans dat het wel zo is", vervolgt de ingewijde.

De 27-jarige rapper, die geboren werd als Michael Ray Stevenson, peinst er trouwens niet over om opnieuw een relatie te beginnen met Jenner. Eerder zei de rapper dat het leven van Jenner niet goed bij dat van hem past. "Ze is jonger dan ik en trekt zich veel aan van hoe anderen over haar denken. Ik ben ouder en kan daar makkelijker mee omgaan. Voor haar draait alles om imago", zei Tyga eerder.