Johnny Depp zegt dat zijn ex-managers, die miljoenen van de acteur zouden hebben verkwist in zijn hoogtijdagen als acteur, hebben samengewerkt met het advocatenkantoor dat hem jarenlang vertegenwoordigde.

De acteur klaagt daarom Bloom Hergott Diemer Rosenthal LaViolette Feldman Schenkman & Goodman aan, het kantoor dat zich bevindt in Beverly Hills. Dat meldt TMZ.

Depp beweert dat zijn managers van The Management Group het geld dat hij verdiende aan zijn films gebruikten om andere acteurs mee te betalen. Hierover ontvingen zij een percentage.

Ook over het geld dat later werd uitbetaald aan de Pirates-acteur, vroegen de managers weer een percentage. Volgens de claim van Depp zouden de advocaten van deze constructie op de hoogte zijn, maar hebben nooit aan de bel getrokken.

Daarnaast zegt Depp dat hij gedurende de lange samenwerking met het advocatenkantoor hen tientallen miljoenen dollars heeft betaald, terwijl er nooit sprake was van een voorop vastgestelde betalingsovereenkomst.  

TMZ heeft het betreffende advocatenkantoor benaderd, maar nog geen reactie teruggekregen. 

Geluidsman

De filmster klaagde begin dit jaar de managers van The Management Group (TMG) aan, omdat ze zijn miljoenen zouden hebben verkwist in de afgelopen jaren. Hij eist een schadevergoeding van meer dan 25 miljoen dollar (omgerekend 23,2 miljoen euro). De managers beweerden echter dat dit geld ging naar een geluidsman op de set, die door middel van een oortje zijn teksten voor hem voorzegde.