Björk heeft opnieuw details over seksueel misbruik door een 'Deense regisseur' gedeeld op sociale media. Lars von Trier, de regisseur over wie de beschuldigingen zouden gaan, ontkende eerder aantijgingen van de zangeres.

Björk schrijft op Facebook zes punten die haar op de set van een film zijn overkomen. De IJslandse zangeres noemt de naam van de man die haar intimideerde niet,  maar ze speelde in haar leven in maar een film: Dancer in the Dark van Lars von Trier. 

Ze zegt dat de regisseur in kwestie haar meerdere keren seksueel getinte voorstellen deed, telkens met zijn vrouw fysiek niet ver van hem vandaan. Ook zegt ze dat maandenlang na iedere take de regisseur haar lang omarmde, ondanks herhaaldelijke verzoeken dat niet te doen. Toen ze publiek aan de aanrakingen een einde maakte, zou de regisseur een stoel hebben kapot gesmeten en iedereen naar huis hebben gestuurd. 

Björk zegt dat de producent van de film verhalen naar buiten heeft gebracht dat ze moeilijk zou zijn op de set, een gevolg van haar weigering in te gaan op de ongepaste voorstellen van de regisseur. 

Von Trier ontkende maandag Björk seksueel te hebben geïntimideerd. Hij zei wel dat de twee niet goed met elkaar overweg konden tijdens het filmen van Dancer in the dark uit 2001.