PUTTEN - Cabaretière Claudia de Breij doet de bezoekers in Putten die zaterdagavond het einde van haar programma Zuigt niet hebben kunnen zien, haar nieuwe cd cadeau. Dat heeft De Breij maandag op haar site gemeld.

"Ik wil graag iedereen die in Putten was ontzettend bedanken voor de begripvolle reacties. Dat vind ik erg groots van u; per slot van rekening heeft u doordat één persoon uit het publiek de boel verpest 40 minuten minder Claudia gekregen. Dat vind ik heel jammer en ik heb het volgende bedacht: iedereen die zijn originele entreekaartje van de voorstelling in Putten op die gedenkwaardige 12 maart en adresgegevens opstuurt, ontvangt een exemplaar van onze CD 'Niet Alleen'."

"45 minuten luisterpret, winkelwaarde 22 euro. Ik hoop dat dat de pijn verzacht en ik hoop u allemaal (op ééntje na dan) nog eens live in het theater te ontmoeten. En voor iedereen die niet kan slapen van nieuwsgierigheid naar het einde van de show: Het loopt goed af!"

De cabaretière brak haar voorstelling in het Veluwse dorp na de pauze af omdat een vrouw in het publiek met een camera opnames maakte. De ruim driehonderd bezoekers kunnen hun toegangskaartje naar het impresariaat van De Breij sturen en krijgen dan haar cd Niet Alleen retour.

Vlak na de pauze vroeg De Breij aan een vrouw in het publiek of ze haar camera wilde afgeven, omdat ze niet wilde dat er opnames werden gemaakt. Toen de vrouw dat niet deed, brak ze de voorstelling af. Haar show Claudia Zuigt veroorzaakte op voorhand al commotie in Putten, aangezien de poster waarop de voorstelling werd aangekondigd, daar werd gekuist. Hierop stond een naakte Claudia de Breij als een naar de appel reikende Eva.