Tim Hofman houdt rest van het jaar rust na mishandeling tijdens opnames

Tim Hofman gaat voorlopig niet aan het werk. De BNNVARA-presentator, die in augustus gewond raakte tijdens de opnames van zijn Youtube-serie #BOOS, heeft naast een gebroken kaak ook een hersenschudding opgelopen.

In een video op zijn YouTube-kanaal laat hij weten dat de hersenschudding te laat werd opgemerkt. "Ik ben daar doorheen gelopen en daardoor heb ik nu constant koppijn en ben ik duizelig", aldus de presentator.

Van het ziekenhuis mag hij voorlopig niet werken. #BOOS gaat wel door: Hofman laat weten dat er elke twee weken een nieuwe aflevering te zien is, die wordt gepresenteerd door bekende YouTubers of Nederlanders. 

Studentenhuis

Hofman gaat in zijn YouTube-programma #BOOS wekelijks op pad om kleine en grote problemen voor jongeren op te lossen. In augustus was hij voor opnames in Nijmegen, waar hij langs ging bij huisbaas Ton Hendriks naar aanleiding van een klacht die Hofman kreeg van een huurder van een van de panden van Hendriks. 

Hofman wilde Hendriks wijzen op de gebreken in het studentenhuis. Zo was er onder andere sprake van een lekkende boiler, een defecte brandmelder en een slecht sluitende voordeur. Het gesprek hierover met Hendriks liep echter uit de hand en er ontstond een handgemeen.

De #BOOS-presentator en zijn cameraman werden na deze aanvaring naar het ziekenhuis gebracht. Hofman bleek zijn kaak gebroken te hebben, waaraan hij is geopereerd.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie