Julia Louis-Dreyfus werd donderdag na de bekendmaking dat ze aan borstkanker lijdt overladen met steunbetuigingen van haar Hollywoodcollega's. De actrice kreeg ook bemoedigende woorden van voormalig vicepresident Joe Biden.

Biden stak de Seinfeld-actrice een hart onder de riem. "Wij Veeps steunen elkaar", schreef de politicus op Twitter. Daarmee verwees hij naar de titel van de hitshow van Louis-Dreyfus. Die heet Veep omdat haar personage Selina Meyer aan de start van de serie vice-president was.

De 74-jarige Biden vervolgde: "Jill en ik, en de hele familie Biden, staan achter je Julia." Twee jaar geleden verloor de toenmalig vice-president zijn zoon Beau (46) aan kanker.

De politicus plaatste een foto bij de tweet van hem en Louis-Dreyfus in het Witte Huis. Dat kwam uit een filmpje dat de twee in 2014 maakten, waarin ze allerlei kattenkwaad uithaalden tijdens het bekende White House Correspondents' Dinner.

Louis-Dreyfus kon de tweet van Biden waarderen. Ze antwoordde vrijdagochtend: "Dat doen we zeker. Liefs terug aan de familie."