AMSTERDAM - Britney Spears staat naakt op de cover van het Amerikaanse 'glossy' magazine 'Allure'. De zangeres draagt op de foto alleen een ketting die zij heeft gekregen van haar echtgenoot Kevin Federline. Dat meldt de website van de Spears dinsdag.

De zangeres geeft in het nieuwe nummer van het blad voor het eerst een openhartig interview. Zo reageert ze op de scheidingsgeruchten zes maanden na haar huwelijk.

De 23-jarige zangeres denkt vaak terug aan haar leven voor het huwelijk met de 26-jarige danser en rapper Federline. "Voor we waren getrouwd, waren we twee verliefde 'kids'. We bestelden eten en trokken ons terug op een hotelkamer of we gingen lekker stappen. Maar na ons trouwen kreeg ik plotseling te maken met de twee kinderen van Kevin en het verschonen van luiers. Dat is de realiteit en dat is niet altijd even makkelijk."

Gezin starten

De zangeres ontkent dat zij gaat scheiden."We hebben een moeilijke tijd achter de rug, maar we zijn er uit en nu loopt alles vlekkeloos." Spears wil graag een kind van haar verse echtgenoot. "Ik ben niet zwanger zoals de media melden, maar ik wil als ik klaar ben met mijn carrière heel graag een gezin starten en volledig moeder worden", legt Spears uit. "Ik wil alle tijd met mijn kinderen doorbrengen en geen kindermeisje inhuren."

Spears bedankt op haar website Madonna. De zangeres heeft Spears geïntroduceerd in de joodse Kabbalah. "Door Kabbalah ben ik weer op het rechte pad terechtgekomen. Ik heb een moeilijke tijd doorgemaakt, waarin zelfs mijn familie en vrienden me niet meer konden helpen."