Aaron Carter laat zich opnemen in afkickkliniek

Zanger Aaron Carter heeft professionele hulp gezocht om af te rekenen met zijn verslavingen. De 29-jarige zanger nam vrijdag zijn intrek in een afkickkliniek, nadat de politie donderdag met spoed naar zijn huis ging na een alarmerend telefoontje.

"Aaron heeft besloten naar een kliniek te gaan om zijn gezondheid te verbeteren", liet een woordvoerder van het broertje van Backstreet Boy Nick Carter weten aan TMZ. "Hij gaat dit alleen doen met het doel de beste mogelijke persoon en artiest te worden."

De politie haastte zich donderdag naar Carters woning, nadat ze een telefoontje hadden ontvangen van iemand waarmee de zanger aan het facetimen was. Die meldde dat Carter onder invloed leek.

Arrestatie

Carter, die vorige maand bekendmaakte biseksueel te zijn, zou al langer problemen hebben met verschillende verslavingen. Volgens TMZ maakt zijn familie zich grote zorgen en vrezen zij dat Carter zou overwegen zelfmoord te plegen.

De zanger verloor in mei onverwachts zijn vader, en zijn zus Leslie stierf in 2012 als gevolg van een overdosis. In juli werd Carter nog opgepakt omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Na zijn recente bekendmakingen over zijn geaardheid strandde ook zijn relatie met zijn vriendin.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie