Mel B niet vervolgd voor intimideren getuige

De openbaar aanklager in Los Angeles ziet geen reden Mel B te vervolgen voor het intimideren van een getuige in de rechtszaak tegen haar ex Stephen Belafonte. 

Dat meldt TMZ, dat schrijft dat de sms'jes die Mel B, die eigenlijk Melanie Brown heet, aan deze getuige, rapper Siya stuurde, "te vaag" waren om juridische stappen te ondernemen.

Siya meldde eerder dat de voormalig Spice Girl haar dreigende berichten had gestuurd toen ze erachter kwam dat de muzikante van plan was te getuigen voor Belafonte. Brown beschuldigt hem van huiselijk geweld, en Siya zou van plan zijn te verklaren dat de zakenman zijn vrouw nooit fysiek heeft mishandeld.

Mishandeling

De zangeres vroeg in maart na een huwelijk van tien jaar de scheiding aan van Belafonte. De zangeres zegt dat ze jarenlang is mishandeld door haar man. Ook beweert ze dat hij en en hun nanny jarenlang een affaire hadden. Belafonte zou het kindermeisje daarbij ook zwanger hebben gemaakt en haar gedwongen hebben abortus te plegen.

Siya zou in de zaak ook willen getuigen dat Brown regelmatig drugs gebruikt en dat de zangeres op de hoogte was van de affaire. Ze zou geregeld mee hebben gedaan en degene zijn geweest die de triootjes organiseerde.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie