Toen voormalig profbasketballer Lamar Odom in 2015 in coma was geraakt, kreeg zijn ex Khloé Kardashian het bericht dat hij was overleden.

Dat blijkt uit een fragment van de aanstaande jublieumuitzending van Keeping Up With The Kardashians. Het bleek te gaan om een grap van iemand die een nepaccount had aangemaakt van een contactpersoon van Kim Kardashian, de zus van Khloé. Die kreeg de verkeerde informatie door en deelde het nieuws met haar familie. 

"Ik gilde het uit", herinnert Khloé Kardashian zich. "De emoties die je hebt als iemand is overleden, behoren tot de meest traumatische dingen die je kunt meemaken. En dan kom je erachter dat het niet zo is. Dat zijn meer gevoelens dan je aankan." 

Ook het jongere halfzusje Kendall Jenner kreeg het bericht. "Ik zat in een vliegtuig en toen we landden in Londen las ik het bericht van Kim, die vertelde dat Lamar was overleden. Ik barstte in tranen uit. Daarna kreeg ik een tweede berichtje dat hij niet dood was, maar dat het wel heel slecht met hem ging."

Khloé Kardashian en Odom waren ten tijde van zijn ziekenhuisopname al uit elkaar, maar nog wel getrouwd. Het duo wachtte met de scheiding tot de voormalig NBA-ster beter was. In 2016 scheidde het stel alsnog.