The Hills-realityster Audrina Patridge gaat scheiden

Audrina Patridge, bekend van realityserie The Hills, heeft de scheiding aangevraagd van haar man Corey Bohan. Eerder deze week kreeg Bohan al een tijdelijk contactverbod opgelegd. 

Patridge diende de scheidingspapieren woensdag in, meldt TMZ. Volgens de documenten volgt de aanvraag op een hele reeks aan incidenten. 

De 32-jarige Patridge zegt te zijn mishandeld door haar man. In augustus zou hij haar hebben geduwd terwijl ze hun dochter Kirra in haar armen had. Vervolgens dreigde hij zichzelf met een metalen pot tegen zijn hoofd te slaan als Patridge weg zou gaan. Volgens de realityster dreigde Bohan meerdere keren met zelfmoord.

Vorige week haalde de realityster de kinderbescherming erbij omdat Bohan wederom doordraaide. Afgelopen maandag vroeg ze een contactverbod aan, dat door de rechter een dag later werd toegekend.

Alimentatie

Patridge wil de volledige voogdij over de vijftien maanden oude Kirra en wil Bohan geen alimentatie betalen. Ook wil ze dat het Bohan wordt verboden hun dochter mee te nemen naar zijn thuisland Australië.

De realityster trouwde in november op Hawaï met BMX'er Corey Bohan. Ze waren toen al acht jaar samen.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie