Moeder van Modern Family-actrice Ariel Winter wil ruzie bijleggen

De moeder van Modern Family-actrice Ariel Winter wil de ruzie met haar dochter bijleggen. Dat zegt ze in een interview in het Amerikaanse programma Inside Edition.

De voormalige kindster en haar moeder hebben een moeilijke relatie. In 2012 startte de actrice, toen 14 jaar oud, een rechtszaak om moeder Chrystal Workman uit de ouderlijke macht te laten zetten.

"Het is tijd om de relatie met je moeder te repareren", zei Workman voor de camera. "Elke dochter heeft haar moeder nodig en elke moeder haar dochter." Ze voegde eraan toe dat ze het verleden wil vergeven en vergeten.

Winter heeft nog niet gereageerd op de wens van haar moeder.

'Vergif'

De relatie tussen moeder en dochter verslechterde nadat Winter een paar keer in een gewaagde outfit op de rode lopers van verschillende evenementen was verschenen.

Workman zei daarover: "Ze moet volwassen worden. Ik word er verdrietig van dat ze het gevoel heeft dat ze zichzelf moet etaleren terwijl dat niet nodig is. Ariel is slim, mooi en getalenteerd. Ze hoeft dit niet te doen, ze is prachtig met haar kleren aan."

De 19-jarige actrice was op zijn zachtst gezegd niet blij met de bemoeienis van haar moeder en noemde haar eerder in een tweet "vergif".

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie