Frank Masmeijer weigert RTL Boulevard door Peter R. de Vries

Frank Masmeijer heeft op het laatste moment een optreden in RTL Boulevard afgezegd. De voormalig presentator was al in de studio maar nam de benen toen hij begreep dat Peter R. de Vries tegenover hem aan de desk zou komen te staan.

De Vries haalde hard uit naar Masmeijer, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de invoer van 467 kilo cocaïne via de haven in Antwerpen. Volgens de misdaadjournalist was Masmeijer duidelijk bang voor de confrontatie of was hem ingefluisterd dat hij beter weg kon gaan.

"Ik ben zo langzamerhand een beetje duizelig van alle verklaringen die Frank Masmeijer heeft afgelegd over zijn rol in deze drugszaak", aldus De Vries, die Masmeijer aan de tand wilde voelen over bijvoorbeeld het boek dat hij deze week uitbracht, in de studio. In het boek geeft Masmeijer volgens De Vries "min of meer toe dat hij ervan af wist".

Schijterd

"Dit leest als een soort schuldbekentenis", vervolgde De Vries. "En op het moment dat hij er zelf live hier iets over kan vertellen en een journalist, ik, ga er wat vragen over stellen dan gaat hij er met de staart tussen z'n benen vandoor. Dus ja, ik vind het een schijterd."

Presentator Beau van Erven Dorens noemde het "jammer" dat Masmeijer was vertrokken. Hij benadrukte dat hij vooraf op de hoogte was gesteld van de aanwezigheid van De Vries.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie