Sneeuw of geen sneeuw: op NU.nl staat elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: BB Kelly's 'lool alike' is een opblaaspop, de braafste prinsesjes van de klas hoognodig in de leer moeten bij Maxi, welke BN'ner het meeste geld krijgt voor reclame-klussen, Tatum een clichésneer aan Ruud uitdeelt en brekebeentje Daniëlle Overgaag nog láng niet beter blijkt. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Opblaaspop

Wie kent haar nog, de blonde Kelly uit het Big Brother-huis? Het was ooit een man, maar ze liet zich tot vrouw transformeren en hoopte flink te stijgen op de nationale showbizzladder. Inmiddels hoort echter nooit iemand meer iets van Kelly en is ze totaal in de vergetelheid geraakt. Toch werd ze recentelijk uitgenodigd voor deelname aan een gossipquiz. In plaats van dat ze daar keurig op tijd verschijnt, belde ze dat ze 'met autopech' langs de weg stond en niet kon komen.

De presentator baalde enorm en verdacht Kelly ervan met een kater in bed te liggen, maar loste het probleem van de lege stoel bijzonder origineel op. Hij zette een opblaaspop op Kelly's lege plaats en volgens Privé werd het een dolkomische show. Om welke show het precies ging, is niet helemaal duidelijk. Volgens Privé gaat het om RTL's Gossipquiz met presentator Martijn van den Bergh, volgens Party is de presentator van de quiz Martijn Krabbé. Hoe dan ook: Kelly was not amused met haar 'stand in'.

Brave meisjes

Wat zijn ze ultrakeurig, de verloofdes van prins Floris en prins Pieter Christiaan. In alle bladen staan de foto's van de dubbele verloving van de zoons van prinses Margriet. Een leuke stunt van de broertjes, om gezamenlijk hun verloving openbaar te maken. Beide boys kozen voor een brunette, de één voor de 27 jarige Aimée, de ander voor de 35-jarige Anita. Het zullen vast leuke meiden zijn, maar wat zien ze er vreselijk tuttig uit! De één draagt een mantelpak met wijde plooirok tot vér over de knie, de ander een tè strak, oubollig gebloemd deux-pièce.

Helaas hebben de twee aanstaande prinsessen niet de flair van Maxima, waarvan in Privé op de pagina ernaast een reportage staat. Daarin kunnen we alle leuke, moderne accessoires van Maxi bewonderen, van hippe handtassen, open sandaaltjes, bijzondere armbanden tot aparte ringen. De twee aanstaande bruiden moeten maar eens een lesje 'hoe kleed ik mij als jonge prinses' vragen aan hun aangetrouwde nicht. Oh ja: hoewel de verloving tegelijk bekend werd gemaakt, zullen de broers wel allebei een eigen bruiloft vieren. Anita en Pieter-Christiaan in augustus, Floris en Aimée in oktober dit jaar.

Schnabbels

Vaak wordt er gezegd dat BN'ners tónnen verdienen voor hun deelname aan reclamespots op tv. Jan Mulder zou minstens een miljoen hebben gekregen voor de Postbank reclames en Beau van Erven Dorens is voor bijna de helft van dat geld in zijn onderbroek te zien. Party vroeg zich af wat er waar is van deze bedragen en ging op onderzoek uit. Ze schakelden een 'erkend reclamestrateeg' in die mocht schatten wat de sterren hebben gevangen voor hun diensten. Jan Mulder komt niet verder dan twee ton, misschien zelfs lager, voor een langlopend contract.

Wendy van Dijk speelde mee in een chipsreclame en kreeg daar zo'n 75.000 Euro voor. Ook Marco Borsato speelde in zo'n chipsfilmpje en ook hij komt niet hoger uit dan één ton, voor een jaarcontract. Dan doet Isa Hoes - die toch helemaal niet zo heel erg bekend is - het goed: voor haar wasmiddelreclame kreeg ze naar schatting 75.000 Euro! Helaas vergeet de 'reclamestrateeg' in te schatten hoeveel Beau nou heeft gekregen, zodat we nog steeds niet weten wat de populaire presentator in z'n onderbroek nu eigenlijk kost.

Tatum's tegelspreuk

We weten niet waar Tatum Dagelet na haar scheiding van radiopresentator Ruud de Wild van rondkomt, maar misschien kan ze een centje bijverdienen als schrijfster van 'tegelspreuken'. Want de jonge moeder spreekt tegenwoordig in cliché-uitspraken die niet mis zouden staan op een Delftsblauw tegeltje aan de wand. In Party mag ze vertellen hoe het haar vergaat na de scheiding. Na wat verdriet heeft ze nu haar draai als single weer helemaal gevonden, meldt ze. Sterker nog: (hier komt cliché nummer 1) volgens haar hebben ongetrouwde vrouwen veel minder last van depressies dan getrouwde.

Lol maken doet Tatum ook weer, ook met mannen. 'Ook al leven we volgens een boek op een andere planeet, ik vind ze leuk, die Marsmannetjes', cliché nummer 2. De laatste spreuk kenden we nog niet, en is zeker een tegeltje waard: 'Voordat ik ging trouwen, fluisterde iemand mij de wijze woorden in: 'echtgenote is verleden tijd van echt genieten.' Met deze fraaie levenswijsheden probeert Tatum Ruud waarschijnlijk een sneer te geven. Wij vinden het alleen maar lachwekkend.

Brekebeentje

Een paar weken geleden brak Daniëlle Overgaag tijdens het skiën haar been. Ze loopt daardoor met krukken en is behoorlijk gehandicapt. Reinout Oerlemans moet veel taken overnemen, en omdat hij altijd zo druk is, zal dat thuis wel wat probleempjes opleveren. Daniëlle hoopte dus op een snelle genezing, maar dat valt vies tegen volgens Story. Het gebroken bot bleek totaal niet aangegroeid en de presentatrice moet nog minstens negen maanden rust houden. 'Drama' noemt het blad het, en zo ervaart Daniëlle het zelf ook wel.

Wat ze het meest mist door het gipsen been, is het stoeien met haar twee kids. Gelukkig is Daniëlle niet -zoals bijvoorbeeld Estelle Gullit- een shop-aholic, dus het winkelen mist ze nauwelijks. Sterker nog: ze heeft haar 'eigen' styliste een creditcard gegeven, waarmee die voor Daniëlle kan winkelen. Die shopt dus de leukste spulletjes bij Gucci, Chanel, Louis Vuitton en Dolce en Gabbana bij elkaar. Alhoewel er aan Daniëlle de komende negen maanden weinig eer te behalen is, want met een gipsen been er onder en krukken slaat een couturejurkje als een tang op een varken.