Johnny de Mol vroeg vader vriendin toestemming voor aanzoek

Johnny de Mol, die vorige week liet weten te gaan trouwen met zijn vriendin Anouk van Schie, vroeg aan haar vader toestemming voor zijn aanzoek.

Dat vertelt de presentator maandag in RTL Boulevard. "Het was een mooie dag vrijdag", doelt hij op de dag dat hij Van Schie ten huwelijk vroeg. "De dag daarvoor ben ik een biertje gaan drinken bij haar vader. Ik heb het op de ouderwetse manier gedaan."

De Mol (38) zegt dat hij het aanzoek samen met de dochter van Van Schie heeft voorbereid. "En ze zei volmondig ja. Ik ben zo blij met haar, dus ik dacht: vastleggen die hap. Als je het weet, dan weet je het. Het voelt zo goed."

De Mol en Van Schie (35) zijn sinds de zomer van 2016 samen. In juli 2017 vertelde de voormalig KUS-zangeres dat ze samenwonen. Van Schie heeft uit een eerdere relatie een dochter.

Van Schie noemde De Mol in een interview in januari 2017 al haar "grote liefde" en zei graag een kind met hem te willen. "Het klopt gewoon. Bij Johnny kan ik volledig mezelf zijn. En hij ook bij mij. Ik vind hem een heel bijzonder mens."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie