Ook bekende Nederlanders hebben recht op een vakantie. NU.nl zet de meest opmerkelijke recesmomenten van de beroemdheden op een rijtje.

Gezinsuitbreiding

"Elk jaar vaste prik: jetset uithangen in Monaco, nu mét baby", schrijft Carolien Karthaus-Spoor op Instagram. Vorig jaar trouwde ze met haar jeugdliefde in Italië en sinds twee maanden is er baby Otis. 

Kameelselfie

Presentatrice Anne-Mar Zwart toert door Israël. Niet alleen voor haar plezier, maar ook voor het maken van een programma. Ze heeft al diverse foto's van haar reis geplaatst, onder meer onderstaande met een kameel. 

Hardlopen

Miss Montreal gaat bijna naar Portugal. Ook voor haar zal de reis niet louter bestaan uit het vangen van zonlicht. Ze moet hard aan de slag om een nieuwe EP op te nemen, maar blijft zich aan haar hardloopregime houden. 

Handdoekje

Musical-acteur Jim Bakkum heeft deze week de tijd gevonden om op een handdoekje in de zon te liggen samen met zijn vrouw Bettina Holwerda. "Niks anders dan wij samen", schrijft hij bij een foto. Waar ze het kleedje neerlegden, is niet bekend. 

Dierenvriend

Georgina Verbaan is met haar vriend en dochtertje in Spanje. Ze waren niet alleen, maar werden vergezeld door spin Enrique, poes Gizmo en Beppie en Jos, die hun vakantieoord runnen. 

Comomeer

Geert Wilders kon het regenachtige Nederland deze week ook verlaten. Vanuit een Italiaanse taxi laat hij weten onderweg te zijn naar het Comomeer voor een congres.